Yogakurser

Vinyasa Flow

Med Therese Nilsson 
Måndagar - kl.18.30-19.45

Vinyasa Flow är en fysisk och flödande Yan yoga-form där olika positioner (asanas) binds ihop till ett skönt flöde med både stående och sittande positioner till härlig musik. Vinyasa är sanskrit och betyder ‘att placera med intention’. Vinyasa yogan stärker dina muskler samtidigt som du bjuder in din kropp till en sinnlig resa i takt med ditt andetag.

Vinyasa är en rolig, lekfull och utmanande klass. Mycket glädje och rörelse utlovas!

Passar för både nybörjare och för dig som praktiserat ett tag.

Ge dig själv en bra start på veckan- Let´s flow!!!

Yin Yoga

Med Petra Nilsson
Torsdagar 18.30-19.45

Yin Yoga passar alla människor och kroppar. En mjuk yogaform där vi fokuserar på vår fascia, bindväv, leder, ligament, skelett, inre organ och de så kallade meridianerna. Arbetet vi gör med fascian stöttar kroppens transporter av näringsämnen. Hjälper lymfatiska- och immunsystemet att städa upp från virus, bakterier och annat som inte ska vara i kroppen. Till skillnad från de flesta andra träningsformer låter yin yogan dina muskler slappna av helt. Du stannar i varje position 3-5 minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro i stunden. Parasympatiska nervsystemet aktiveras och ”lugn och ro” hormonerna, oxytocin och prolaktin frigörs. Våra livskraftshormoner för återhämtning!
I yin yogan stretchar vi inte, vi drar inte och vi vill undvika att hålla kroppen i ytterlägen. Vi slappnar av och låter kroppen vara och kommer på så sätt mycket djupare (så kallad passiv stretch). Yin Yoga är alltså ett utmärkt komplement till annan fysisk aktivitet såsom löpning, styrketräning, ridning, paddel och andra mer dynamiska Yan yoga-stilar.

Vi avrundar praktiken med Restorative deluxe eller skön meditation innan Savasana! 

Petra använder doTerra esteriska oljor till praktiken.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.