Tillval

Kreativum

OBS! På grund av Covid-19 håller Kreativum för närvarande stängt. 
Kreativum är ett Science Center för nyfikna och här kommer du få mängder av aha-uppleverlser! Spritt över 2000 kvm finns ca 170 ”prova-på” stationer med stor variation på vetenskapliga upptäckter. Kreativum erbjuder även en rolig och spännande femkamp som är perfekt för dig som är ute efter att skapa teambuilding.

                Klicka här för mer info                

Unika Upplevelser

Vill du ha en paus i konferensen? Varför inte ta en fartfylld båttur eller en skön sightseeing med mat i Blekinges underbara skärgård! Unika upplevelser har allt för att ge din konferens oförglömliga minnen och upplevelser som ni kommer att bära med er en lång tid framöver. 

Välkomna ombord!

               Klicka här för mer info                 

Hälsoföreläsning

Söker du en inspirerande föreläsning för att pigga upp dina deltagare? Fredrik Andersson från Move Your Life pratar om kost, motion, hälsa och motivation med en härlig livsenergi som kommer få alla deltagare att vakna till liv! Läs mer om Fredrik och Move Your Life genom att klicka på länken nedan!

                Klicka här för mer info                

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.