Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Svit - "New England"

New England
Vår svit är rymlig och har separat vardagsrum och sovrum. Här finner du en lyxig känsla ända ner i detaljnivå. Sviten är belägen i en tyst del av hotellet, vilket gör att du får en lugn och skön vistelse. I vardagsrummet hittar du en bekväm soffgrupp, LCD-TV, vinkyl och kaffemaskinen Dolce Gusto. I sovrummet hittar du en LCD-TV samt en stor, skön, och anpassningsbar säng från fantastiska YouBed. I det rymliga badrummet hittar du dubbla handfat, rainshower dusch, och en jacuzzi med inbyggda högtalare.

Vår svit, New England, är ett profilrum designat av Cimon Enterprises.

Hotellrummen är 100% rökfria! Läs mer om hotellet här.

Söker du en lyxigt mysig svit till ditt bröllop? - Boka redan i dag
Bröllopsdagen är en dag utöver det vanliga – och vi vill att ni ska behandlas därefter. Gör er bröllopsnatt till en natt att minnas genom att bo lyxigt och mysigt i vår magnifika svit.
Reservera sviten redan idag och glöm inte att delge oss era önskemål. 
Och självklart ser vi till att ni får checka ut senare - något annat vore väl konstigt? 

Vi skräddarsyr med nöje!

Trevlig vistelse!

Boka

Boka online eller kontakta oss på
0454-58 87 00 alt. info@bestwesternkarlshamn.se 
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.