Svit

Vår svit är rymlig och har separat vardagsrum och sovrum. Här finner du en lyxig känsla ända ner i detaljnivå. Sviten är belägen i en tyst del av hotellet, vilket gör att du får en lugn och skön vistelse. I vardagsrummet hittar du en bekväm soffgrupp, LCD-TV, vinkyl och kaffemaskinen Dolce Gusto. I sovrummet hittar du en LCD-TV samt en stor, skön, och anpassningsbar säng från fantastiska YouBed. I det rymliga badrummet finner du dubbla handfat, rain shower dusch, och en jacuzzi med inbyggda högtalare.

Alla våra hotellrum är 100% rökfria!

Söker du en mysig svit till ditt bröllop?
Bröllopsdagen är en dag utöver det vanliga – och vi vill att ni ska behandlas därefter. Gör er bröllopsnatt till en natt att minnas genom att bo lyxigt och mysigt i vår magnifika svit. Reservera sviten redan idag och glöm inte att delge oss era önskemål. 
Och självklart ser vi till att ni får checka ut senare - något annat vore väl konstigt?

Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2024 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.