Best Western Hotell Karlshamn
Ni skickas nu vidare till Best Westerns centrala bokning.
Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Superiorrum

Lyxa till det!

Våra superiorrum är lyxigare och helt unika! Tillsammans med företag i Karlshamn har vi skapat profilerade rum där företagen har fått uttrycka sina egna idéer och design. Dessa rum är även döpta efter företagets namn. Boka gärna ett av dessa unika rum när du bor hos oss!

Letar du efter en bra deal?
Är du ett företag och vill profilera ett av våra rum och samtidigt få bra dealer på boende och mat, kontakta oss på 0454-58 87 00.


Vill du lyxa till det lite extra?

Kolla in vår svit, New England!

Faciliteter

Alla våra superiorrum har en arbetsyta, helkaklade badrum, 
garderob, LCD-TV med USB och HDMI ingång,  och fritt trådlöst internet. Här hittar du även morgonrockar, badtofflor och kaffemaskinen Dolce Gusto. Rummen är utrustade med hotellets skönaste sängar, från fantastiska 
YouBed. Allt för att du ska få en vistelse med det lilla extra!

 

 

Sängar från Youbed

Undersökningar visar att sängens komfort är den viktigaste ingrediensen för en bra hotellvistelse. Därför har vi på Best Western Karlshamn valt att utrusta våra Superiorrum med sängar från svenska Youbed. Med en enkla tryck på handkontrollen bestämmer du själv sängens hårdhet. Du kan även finjustera partierna för axlar och höfter, allt för en optimal passform!

Läs mer om dessa fantastiska sängar på Youbeds hemsida! 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.