Best Western Hotell Karlshamn

Sport Competence - inspirerande digitala föreläsningar för alla!

Om Sport Competence

Vi på Best Western Hotell Karlshamn erbjuder alla våra hotell- och konferensgäster möjlighet att utvecklas i Sveriges nya idrottsportal Sport Competence. Här samlas Sveriges experter och utbildar dig inom idrott, motion och wellness via digitala föreläsningar.Gör din vistelse extra lärorik och fördjupa dig i ämnen såsom yoga, ledarskap, mental träning, kost och mycket annat. Inspiratören Tina Thörner, FIFA domaren Jonas Eriksson, förbundskapten Håkan Ericson, friidrottsikonen Mattias Sunneborn är bara några av experterna du träffar i portalen. 


Hur går jag tillväga som hotellgäst?

Gå till vår reception och fråga dem om Sport Competence. Du kommer få en lapp med instruktioner och en värdekod för registrera dig på Sport Competence hemsida.

Hur går jag tillväga som konferensgäst?

Om du är konferensgäst och vill ha det lilla extra är Sport Competence perfekt! Här kan du hitta många förinspelade utbildningar, men det finns även möjlighet att boka in liveföreläsningar med föreläsarna. Då finns det möjlighet att interagera och ställa frågor till föreläsaren. Tekniken hjälper vi er med och sätter upp föreläsningarna på våra projektordukar i valbart konferensrum. Vill ni ha hjälp med att hitta föreläsningar eller boka in liveföreläsningar? kontakta oss gärna så hjälper vi er!

Ett urval av föreläsare!

Bella Gulldén

Hej, mitt namn är Bella Gulldén och jag är en av världens främsta handbollspelare med medaljer som EM Silver och fyra SM Guld. En dag kommer jag vara nr 1 i världen. Se min föreläsning där jag pratar om min resa, vad som får mig att prestera på topp och vad som inspirerar mig till att fortsätta. 

Jonas Eriksson     

Hej, mitt namn är Jonas Eriksson och jag är internationell FIFA domare. I mitt jobb möter jag världsstjärnor som Messi, Ronaldo och Zlatan. På planen är jag deras chef. Se min föreläsning och ge dig in i min värld där jag b.la. berättar om varför man vill utsätta sig för att bli domare.

Emma Green

Hej, mitt namn är Emma Green och jag är en svensk höjdhoppare med VM och EM medaljer samt tolv SM Guld. Se min föreläsning där jag berättar om livet som elitidrottare med framgångar och motgångar och om hur jag arbetar för att lyckas prestera när det som mest gäller. 

Håkan Ericson     

Hej, mitt namn är Håkan Ericson och jag tog som förbundskapten för U21 landslaget i fotboll det historiska EM guldet 2015. Se min föreläsning där jag tar dig med bakom kulisserna och förklarar vägen som ledde till guldet.

Magnus Hellman Driesen

Hej, mitt namn är Magnus Hellman Driessen och jag är ansvarig fystränare för både IF Elfsborg och Borås Basket. Se min föreläsning där jag bryter ner forskningen kring kost för idrottare och berättar vad du behöver tillföra kroppen innan, under och efter träning och varför.

Johan Fallby

Hej, mitt namn är Johan Fallby och jag har arbetat med idrottspsykologi i över 20 årsom b.la. ansvarig i Svenska Fotbollförbundet och idag som idrottspsykologisk rådgivare för FC Köpenhamn. Se min föreläsning där jag pratar om idrottsföräldrar och hur man kan bidra till sitt barns utveckling på allra bästa sätt. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.