Yoga

Missa inte vårens yoga-kurser hos oss! 
Yin yogan fortsätter och därtill en rolig nyhet - Yoga för stela och halvstela män.
Läs mer nedan!

YOGA FÖR STELA OCH HALVSTELA MÄN
Med Petra Nilsson
Fredagar 16.30-17.30

Män, killar, grabbar, gubbar – nu är det dags!Yogakurs för män som är en kombination av två olika yogaformer. Vi jobbar med enklare dynamiska yogaflöden för att öka rörlighet, och styrka, men också ge oss en chans att varva ner, minska stress och hitta ett inre lugn.

Första delen är mer dynamisk och fysisk yogaform. Dynamiska yogan är en uppfriskande yangform av asana-sekvenser, baserad på Hatha och Vinyasa Yoga. Denna yogadel ger styrka, stabilitet och uthållighet.Kursens andra del fokuserar på rörlighet hos muskulaturen på ett mer mjukt och skonsamt sätt.Yin yoga (stretchyoga) används som en teknik för att komma åt kroppens djupliggande strukturer; såsom bindväv (Fascia), leder, ligament och inre organ. Detta medför en ökad rörlighet och smidighet samt bidrar till ett friare energiflöde i kroppen, vilket stärker kroppens egen förmåga att återhämta sig.

Yinyoga bidrar till mental träning, medveten närvaro och inre lugn.
Metoden är avsedd att nå delar av kroppen som inte berörs i samma utsträckning i de mer yang-liknande yogaformerna. Yin yogan är också ett utmärkt komplement till andra träningsformer såsom paddel, löpning, fotboll, styrketräning etc.

Kursen är på nybörjarnivå och passar män, killar, grabbar och gubbar i alla åldrar.

Välkommen! 
VÅRTERMINEN 2023
Fredagar vecka 6 till vecka 11

AW-ERBJUDANDE
Efter yogan erbjuds AW med charkbricka och öl eller bubbel för 195 kr. Betalas på plats! 

ANMÄLAN OCH BETALNING
Pris per kurs 995 kr
Betalning via SWISH: 1234901021 eller Bankgiro: 5812-6947
Märk med ditt namn och kurs!
Anmälan: masteryogasweden@gmail.com
YIN YOGA KURS
Med Petra Nilsson 
Söndagar 18.30-20.00

Yin Yoga passar alla människor och kroppar. En mjuk yogaform där vi fokuserar på vår fascia, bindväv, leder, ligament, skelett, inre organ och de så kallade meridianerna. Arbetet vi gör med fascian stöttar kroppens transporter av näringsämnen. Hjälper lymfatiska- och immun systemet att städa upp från virus, bakterier och annat som inte ska vara i kroppen.

Till skillnad från de flesta andra träningsformer låter yinyogan dina muskler slappna av helt. Du stannar i varje position 3-5 minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro i stunden.

Yin Yoga är ett utmärkt komplement till annan fysisk aktivitet såsom löpning, styrketräning, ridning, paddel och andra mer dynamiska Yan yogastilar.

Aromaterapi med doTERRA essentiella oljor.

Vi avrundar klassen med Restorative deluxe eller skön meditation innan Savasana!

VÅRTERMINEN 2023
Söndagar vecka 3 till vecka 16OBS! Uppehåll vecka 8 (sportlov) och vecka 15 (påsklov)

ANMÄLAN & BETALNING
Pris per kurs: 1650 kr
Betalning via SWISH: 1234901021 eller Bankgiro: 5812-6947
Märk med ditt namn och kurs!
Anmälan: masteryogasweden@gmail.com

Drop-in 200 kr (i mån av plats)

Om Petra

Yogalärare RYT500+
Petra är certifierad yogalärare 500+, YinSpecialist och Skogsbadsinstruktör. Hon har fördjupning i anatomi, pranayama (andningsteknik) och ayurveda.
Yin-, Restorative-, Hatha- och Vinyasa Yoga.
Petra har bl.a. fått sina certifikat under YogaForLife Educations, som drivs av yogiraj Ulrica Norberg.
Att kunna hjälpa andra människor att må bra, hitta balans och ge sig själva tidför stillhet och reflektion, är Petras drivkraft.

@petranil
@masteryogastudio
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.