Yoga

Missa inte höstens yoga-kurser hos oss!
Ashtanga och Yin Yoga för dig med erfarenhet eller som nybörjare.
Läs mer nedan. Namaste!

ASHTANGA YOGA KURS
Med Therese Nilsson
Måndagar 19.00-20.15

Ashtanga Yogan är en dynamisk yogaform som består av olika serier. Klassen börjar med solhälsningar följt av en sekvens med stående, och sittande asanas samt en avslutande sekvens med backbends, inversioner och andning. Centralt är vinyasan mellan varje position, ujjayi andningen och räkningen på sanskrit. Ashtanga passar alla nivåer, det går alltid att modifiera en position. Vi fokuserar på teknik, bygger styrka och mobilitet och lär oss att fördjupa vår andning.
HÖSTTERMINEN 2023
Måndagar vecka 35 till vecka 47
OBS! Uppehåll vecka 44

ANMÄLAN & BETALNING
Pris per kurs: 1750 kr
Betalning via SWISH: 1234901021 eller Bankgiro: 5812-6947
Märk med ditt namn och kurs!
Anmälan: masteryogasweden@gmail.com

Drop-in (i mån av plats) 200 kr
YIN YOGA KURS
Med Petra Nilsson 
Söndagar 18.30-20.00

Yin Yoga passar alla människor och kroppar. En mjuk yogaform där vi fokuserar på vår fascia, bindväv, leder, ligament, skelett, inre organ och de så kallade meridianerna. Arbetet vi gör med fascian stöttar kroppens transporter av näringsämnen. Hjälper lymfatiska- och immun systemet att städa upp från virus, bakterier och annat som inte ska vara i kroppen.

Till skillnad från de flesta andra träningsformer låter yinyogan dina muskler slappna av helt. Du stannar i varje position 3-5 minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro i stunden.

Yin Yoga är ett utmärkt komplement till annan fysisk aktivitet såsom löpning, styrketräning, ridning, paddel och andra mer dynamiska Yan yogastilar.

Aromaterapi med doTERRA essentiella oljor.

Vi avrundar klassen med Restorative deluxe eller skön meditation innan Savasana!

HÖSTTERMINEN 2023
Söndagar vecka 35 till vecka 47 OBS! Uppehåll vecka 40. 

ANMÄLAN & BETALNING
Pris per kurs: 1750 kr
Betalning via SWISH: 1234901021 eller Bankgiro: 5812-6947
Märk med ditt namn och kurs!
Anmälan: masteryogasweden@gmail.com

Drop-in (i mån av plats) 200 kr

Om Oss

Therese Nilsson

Yogalärare RYT200+Therese är certifierad yogalärare RYT200+ med inriktning på Ashtanga yoga och Vinyasa yoga. Genom åren har Tesse fördjupat sina kunskaper genom trainings och workshops för bl a Kino Macgregor, Tim Feldman och YogaGirl.
Therese har undervisat i Ashtanga yoga i 10 års tid, och är den yogaform hon själv praktiserar mest.
Att få hjälpa andra att hitta sin plats i yogans magiska värld, det är bland det finaste man kan få uppleva enligt Therese.

@yogatesse

Petra Nilsson

Yogalärare RYT500+
Petra är certifierad yogalärare RYT500+, YinSpecialist och Skogsbadsinstruktör. Hon har fördjupning i anatomi, pranayama (andningsteknik) och ayurveda.
Yin-, Restorative-, Hatha- och Vinyasa Yoga.
Petra har bl.a. fått sina certifikat under YogaForLife Educations, som drivs av yogiraj Ulrica Norberg.
Att kunna hjälpa andra människor att må bra, hitta balans och ge sig själva tid för stillhet och reflektion, är Petras drivkraft.

@petranil
@masteryogastudio

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.