Morgongryning

Med vårt dagspapaket "Morgongryning" inleder du din spavistelse med en härlig frukostbuffé i vår restaurang. Frukosten står uppdukad för dig från kl. 07.30 på morgonen. När du är mätt och belåten rör du dig vidare till vårt spa där du i lugn och ro kan njuta av avkopplande  bastubad och varma källor. Nu är du redo att ta dig an resten av dagen! 

525 kr/person

I paketet ingår: 
- Frukostbuffé
- Entré till spa mellan kl. 08.00-12.00
- Lån av handduk, badrock & tofflor
Lyxa till det lite extra! 
För att få ut det bästa av din spaupplevelse rekommenderar vi att du bokar till någon av våra härliga behandlingar. Läs vår behandlingsmeny här
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.