Restaurang Ankaret

Vi har nu startat resan att sätta Restaurang Ankaret på matkartan i Karlshamn, Blekinge och Sverige.

Det gamla naturliga tänket inom matlagning har kommit tillbaka och det vill vi visa dig som gäst, vid varje besök i Restaurang Ankaret. Detta innebär att  vårt fokus är inriktat på kvalité framför kvantitet, råvarorna är valda med omsorg och maten lagas från grunden för att serveras i så naturlig form som möjligt. Som gäst skall du känna dig trygg när du bor hos oss. På vår meny hittar du allt från långkok till klassiska rätter. Och det går självklart bra att även ta med maten hem - mer info här! 

Vi serverar vår mat med stolthet - smaklig måltid!

För mer info, kontakta oss på info@bestwesternkarlshamn.se eller ring oss på 0454-58 87 00

Psst... Är ni åtta eller flera ber vi er att förbeställa vilka rätter ni önskar äta - så går det smidigare och snabbare för er på plats! 

Öppettider

Mån-Fre: 06.30-14.00
                 17.00-21.30       

Lördag:   07.30-11.00
                 17.00-21.30

Söndag:  07.30-11.00
                 15.00-20.00                           

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.