Restaurang 149°

En lyxigare upplevelse!

Vår nya restaurang är inspirerad från 1880-talet och har fantastiska målningar av Malena Olsson. I denna restaurang tar vi emot bokningar i samband med vårt spa. Likt maten i restaurang Ankaret är vårt fokus inriktat på kvalitet framför kvantitet, råvarorna är valda med omsorg och maten lagas från grunden för att serveras i så naturlig form som möjligt.

För mer info, kontakta oss på 0454-58 87 00

 Meny 

FÖRRÄTT

Klassisk löjromstoast
Löjrom, smetana, finhackad rödlök, dill & citron. Serveras på smörstekt surdegsbröd. 

Kantarelltoast
Stekt kantarell med gräslök & sidfläsk. Serveras på smörstekt surdegsbröd toppat med friterad silverlök & krasse.

Butternutpumpa
Inlagd butternutpumpa på salladsbädd med smulad chévreost och valnötter. 

VARMRÄTT

Tagliatelle Frutti di Mare
Tagliatelle serveras med musslor, bläckfisk, handskalade räkor, vitlök & tomat. 

Rödvinsbrässerad Oxkind
Långkokt oxkind med inlagd svartkål, betor och rotfruktschips. Serveras med potatispuré och rödvinssky.

Ryggbiff
Hängmörad ryggbiff med tryffelsmör, inlagd svartkål och rostad rotfrukter. Serveras med friterad potatis och rödvinssky.

DESSERT

Lakrits Blåbär
Blåbärscheesecake serveras med blåbärsmaräng, lakritsglass, kolasås & färska blåbär.

Äpple Vanilj
Klassisk äppelkaka serveras med vaniljglass.

Glass från Holje
Fråga personalen efter kvällens smaker.




Tvårätters middag
Välj mellan förrätt eller dessert 
380:-

Trerätters middag
475:-


 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.