Varmt välkommen till våra restauranger

Restaurang Ankaret

Det gamla naturliga tänket inom matlagning har kommit tillbaka och det vill vi visa dig som gäst, vid varje besök i Restaurang Ankaret. Våra råvaror är valda med omsorg och maten lagas från grunden för att serveras i så naturlig form som möjligt. På vår meny hittar du allt från långkok till klassiska rätter. 

Restaurang 149 grader

Vår nya restaurang är inspirerad från 1880-talet och har fantastiska målningar av Malena Olsson. I denna restaurang tar vi emot bokningar för affärsluncher, två- eller trerätters middagar samt olika provningar. Likt maten i restaurang Ankaret är vårt fokus inriktat på kvalitet framför kvantitet.

Ät gott hemma!

Vi vill att alla ska kunna njuta av vår goda mat!

I dessa tider har vi full förståelse för att ni inte vill komma till oss - så låt oss hjälpa till genom att komma med maten till er.
Just nu erbjuder vi hemkörning i Karlshamn måndag-lördag 16:00-21:00. 
Välj det ni önskar från vår á la carte meny så kör vi ut med maten till er dörr. 

Beställer ni mat för minst 500 kr bjuder vi på utkörningsavgiften om ni bor inom 5 km.
Beställer ni mat för minst 1000 kr bjuder vi på utkörningsavgiften om ni bor inom 1,5 mil.

Det går självklart jättebra att hämta maten på plats här också! Beställ take away direkt här. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.