Äta hos oss

Hos oss finns något för alla smaker! 

Vi har öppet hela dagen för både frukost, lunch och middag. 

Ankaret

Det gamla naturliga tänket inom matlagning har kommit tillbaka och det vill vi visa dig som gäst, vid varje besök i Restaurang Ankaret. Våra råvaror är valda med omsorg och maten lagas från grunden för att serveras i så naturlig form som möjligt. På vår meny hittar du allt från långkok till klassiska rätter. 

149°

Vår nya restaurang är inspirerad från 1880-talet och har fantastiska målningar av Malena Olsson. I denna restaurang tar vi emot bokningar för affärsluncher, två- eller trerätters middagar samt olika provningar. Likt maten i restaurang Ankaret är vårt fokus inriktat på kvalitet framför kvantitet.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.