Best Western Hotell Karlshamn
Ni skickas nu vidare till Best Westerns centrala bokning.
Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Profilrum

Letar du efter en bra deal?

Tillsammans med företag i Sverige har vi skapat unika rum som är designade efter deras stil. Som företag får du komma med dina egna idéer om design och inredning. Detta gör att gästerna som bor i ert rum får en känsla för ert varumärke och stil. I detta avtal ingår även bra erbjudande på övernattning, mat, och konferens. När er personal bor i ert skräddarsydda rum känner de sig som hemma, även om de fysiskt befinner sig flera mil från sin hemort!

Om du är intresserade av en bra deal, kontakta oss direkt på 0454- 58 87 00 eller info@bestwesternkarlshamn.se

Som gäst kan du önska att få bo i ett av dessa unikt designade rum!

Boka Profilrum

Boka på 0454-58 87 00 eller info@bestwesternkarlshamn.se

Om hotellet
Läs mer om hotellet här

Profilrum Enkel

Enkelrum har en 105 cm säng samt en bäddsoffa och soffbord. Här finner du alltid en elegant atmosfär. Rummen är lika stora, men inredningen kan variera.


Företag med profilrum enkel:


        Vi skräddarsyr med nöje!

Profilrum Dubbel

Dubbelrum har antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar samt en fåtölj med soffbord. Här finner du alltid en elegant atmosfär. Rummen är lika stora, men inredningen kan variera.

 Företag med profilrum dubbel:

         Vi skräddarsyr med nöje!

Profilrum Svit

Sviten har separat sov- och vardagsrum med vinkyl och kaffemaskinen Dolce Gusto. Badrummet är stort och har två handfat, en jaccuzzi samt inbyggda högtalare.

Företag med profilrum svit: 

         Vi skräddarsyr med nöje!

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.