Om oss

Therese "Tesse" Nilsson

Tesse har utövat yoga sedan 2011. 2012 gick Tesse sin yogalärarutbildning på Atmajyoti för Sofia Noren, RYT200. Tesse har fördjupat sina kunskaper genom åren genom trainings och workshops för b.la Kino Macgregor, Tim Feldman, David Fredriksson och Yogagirl.

Tesse hämtar inspiration till sina klasser genom allt som sker i livet runt henne. Yogan är Tesses grund, den trygga punkten i vardagen, när allt snurrar lite för fort. Det är platsen att bara vara. Att få hjälpa andra att hitta sin plats i yogans magiska värld, det är bland det finaste man kan få uppleva.

I 10 års tid har Tesse undervisat i Ashtanga yoga, och är den yogaform hon själv praktiserar mest. Under hösten här på Best Western Spa kommer Tesse nu undervisa i en Vinyasa flow klass mycket glädje och rörelse utlovas!

Vi rör oss tillsammans genom olika yogaställningar till härlig musik, och kopplar ihop det med vårt andetag. Jag kan lova dig ett härligt pass med glädje och mycket rörelse.

Namaste
Tesse

@yogatesse på Instagram

Petra Nilsson

Petra är certifierad internationell yogalärare 300h (RYT), med fördjupning i YinYoga, Anatomi och Pranayama (andningsteknik). Våren 2022 har hon en certifiering klar för 500h (RYT) Yoga Alliance certificat under YogaForLife Educations, som drivs av Ulrica Norberg med lärarteam Hillevi Borga Chungmei Lee, Rikard Skogsberg, Lotta Norberg, Pia Wallberg, Lana Lavonen, Mike Bloch-Levermore, Sarah Finger och Mona Anand m.fl. Petra har även utbildning i Ayurveda.

Petra började yoga 1999 och yogan har alltid varit en viktig del i hennes liv. Petra har arbetat på höga chefsposter i näringslivet i över 20 år. Yogan blev hennes andetag, platsen för återhämtning. Yin Yoga, som Petra undervisar i, är en återhämtande och terapeutisk yogastil som handlar om att stilla kropp och sinne. Ge rörlighet till leder och öka flödet av energi och livskraft, Prana. Denna yogastil ger en fin motvikt till YAN yogastilar och annan fysisk träning.

”Så fort jag kliver på min matta så går min puls ner. Jag blir harmonisk. Jag upplever yogan som ett nödvändigt element i mitt liv och tacksam över att nu även få undervisa andra – och dela mina kunskaper och erfarenheter för mer hälsosam och holistisk livsstil.”

Att kunna hjälpa andra människor att må bra, hitta balans och ge sig själva tid för stillhet och reflektion, är Petras drivkraft.

Namaste
Petra

@petranil på Instagram

Annica Paulsson Lövstedt

Annica går just nu sin yogalärarutbildning för RYT 200, hos Yoga for Life, som grundats och drivs av Ulrica Norberg med lärarteam. En bred grundutbildning där flera yogastilar, andningstekniker, meditation & anatomi ingår. Hon har även valt att bygga på med extra moduler i anatomi. Under hösten kommer Annica assistera under en del av Petras och Tesses pass, som en del i sin utbildningsplan. Annica är klar yogalärare i Januari 2022.

Annica är full av kraft, energi och glädje! Yogan hjälper henne att fokusera och hitta det bästa i sig själv. En naturlig del i vardagen för en hållbar livsstil. Att hitta balansen i ett aktivt familje- & arbetsliv. Yogan har inte bara gett Annica olika typer av träning fysiskt och mentalt utan även vägledning i självledarskap. Insikt i ett helhetstänk där kropp, hjärta, sinne samverkar och i en grund för att stabilisera kroppen som alltid är igång & behöver hålla sig hel. Ordet återhämtning har fått en större betydelse & innebörd.

Sedan 2004 har Annica inspirerats av & utövat olika typer av yogastilar på ett eller annat sätt.

”Jag längtar efter att få assistera dessa fantastiska inspiratörer, bygga på och bidra med mina nyfunna kunskaper i kombination med mina övriga egenskaper <3”

Varje människa är unik. När kroppen och sinnet är i harmoni - då kan vi alla uträtta underverk!

Okomplicerat, avskalat, glädjefullt och äkta.

Namaste

Annica

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.