Håll dig uppdaterad med våra nyhetsbrev!

Nyhetsbrev Företag...

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev för företag! Här får du information och specialerbjudanden på konferenser, boende, event och i Restaurang Ankaret! På så vis passar detta nyhetsbrev utmärkt för både lokala och nationella företag. Registrera dig redan idag så att du inte missar något!

Nyhetsbrev Privat...

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev för privatpersoner! Här får du information och specialerbjudanden på både event, boende och i Restaurang Ankaret. Registrera dig redan idag så att du inte missar något!

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.