LASHLIFT & BROWLIFT


Ger dig fina och fylliga fransar eller bryn utan att behöva anstränga dig det minsta på morgonen!


Lashlift | 690 kr 
Lashlift är en kemisk behandling där man lyfter och färgar fransarna så att hela fransen syns och skapar en illusion av längre och fylligare fransar. Ögonen ser mer öppna ut och ger ett piggare intryck. I behandlingen ingår en keratinboost som ger näring åt fransarna och gör att de ser fylligare ut. Fransarna håller mellan sex och åtta veckor, därefter kan du göra en ny behandling.

Browlift | 690 kr
Browlift är en kemisk behandling där brynen får ett upplyft som skapar illusionen av tätare och fylligare bryn. Stråna borstas åt olika håll så att de inte ligger ihop eller på varandra. I behandlingen ingår en keratinboost som ger näring åt stråna och gör att de ser fylligare ut. Brynen håller mellan sex och åtta veckor, därefter kan göra en ny behandling. 
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.