KONTOR FÖR EN DAG?

Jobba hemifrån...fast hos oss! 
Just nu erbjuder vi kontor för en dag - för alla er som jobbar hemifrån men kanske ändå känner att ni behöver komma iväg för att bli som mest effektiva. Hos oss jobbar du helt ostört från något av våra hotellrum och vi har allt du kan tänkas behöva för en arbetsdag. Gott kaffe, vällagad lunch och wifi. 

För endast 395 kr inkl. moms får du låna ett hotellrum med skrivbord och skön fåtölj. Gott kaffe hämtar du när du känner för det och lunchen serveras mellan kl. 11:30-14:00. Önskar ni få lunchen serverad till rummet hjälper vi er självklart med det! 

Du har tillgång till ditt kontor mellan 07:00-19:00. 

Boka på info@bestwesternkarlshamn.se eller 0454- 58 87 00 

Pris
395 kr inkl. moms 
Dagens lunch, kaffe och wifi inkluderar 


Villkor

Erbjudandet gäller i mån av plats. Går att av- eller omboka. Max en person på rummet. Övernattning eller tillgång till säng ingår inte. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.