Utflykter

Utforska Karlshamn med dess närområde! Här finns mycket att upptäcka och på vårt hotell har du en perfekt utgångspunkt för allt du kan tänkas vilja göra och se. 

Skärgården

Upptäck Blekinges vackra skärgård! Åk runt med någon av skärgårdsbåtarna och njut av havsbrisen och alla små pittoreska öar. Vi rekommenderar speciellt ett besök på Tjärö som är en riktig sommaridyll. Slå dig ner på gästbryggan och njut av en nygräddad våffla innan du utforskar denna magiska ö. 

Eriksberg Vilt & Natur

Ett av norra Europas största vilthägn hittar ni mitt i Blekinge. I hägnet vandrar bland annat kronhjortar, mufflonfår och visenter fritt och ni kan själva köra genom parken med egen bil för att beskåda djuren och den vackra naturen. Utöver djur och natur bjuder Eriksberg även på spännande historia och mat i världsklass. 

Mörrums Kronolaxfiske

Ett mecka för alla fiskeentusiaster men även om du inte fiskar finns här mycket att uppleva. Ta del av de vackra miljöerna kring Mörrumsån, upptäck historian kring fisket i Mörrum och besök utställningen om laxens liv. 

Halen

Vid Blekinges största sjö finns något för alla, hela området kring Halen är ett nav för utomhusaktiviteter. Vandra, paddla kanot eller bada. Här finns även mycket roligt för barnen! 

Österlen

Karlshamn är en perfekt utgångspunkt för att ta sig längs med kusten mot Österlen. Gör många stopp längs med vägen - hela Österlen kryllar nämligen av spännande naturupplevelser och mysiga caféer och gårdsbutiker. 

Sandelius Kultur & Nöje

Sommarteater i vackra Bellevueparken! Sommaren 2023 spelas Emil i Lönneberga - en sprudlande och fartfylld föreställning fylld av Emils alla hyss och sånger. Underhållning på hög nivå för hela familjen! Spana in vårt teaterpaket med boende här
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.