Sport & Träning

Här är tipsen för dig som gärna är aktiv under semestern! Allt från utegym till yoga och cykling! Närheten till naturen och havet möjliggör många härliga promenader och löprundor. 

Padel

Kanske en av de mest populära sporterna just nu? I Karlshamn har vi en av Sveriges finast belägna utomhusbana (i alla fall enligt oss). Precis vid havet ligger Vägga Padelbana med två bokningsbara padelbanor som bjuder på riktigt njutbara matcher. Vill man spela inomhus finns flera padelanläggningar runt om i kommunen. 

Volleyboll

Låt sanden skvätta runt omkring när ni utmanar varandra i en volleybollmatch. Två volleybollbanor finns att tillgå i Karlshamn, fråga oss så förklarar vi vart ni hittar dem. 

Utegym

Andras frisk luft och låt samtidigt musklerna få jobba. Vi har två utegym i närheten, ett av de hittar ni 2 km åt norr och det andra 4,5 km åt söder. Prata med oss så förklarar vi hur ni enklast tar er dit. Kanske värmer ni upp med en löprunda dit? 

Yoga

Vi har yogamattor som går bra att låna med sig. Yoga på egen hand utanför hotellet eller ta med yogamattan till lämplig, önskvärd plats. Namaste!

Nytorpet

Bland skog och sjö hittar ni detta härliga friluftsområde. Flera olika motionsspår med varierande längd, allt från 1 km till 8 km varav en är tillgänglighetsanpassad. Här finns även flera grillplatser samt vedeldad bastu. Ta en skön löprunda med efterföljande bastubad och ett dopp i sjön. 

Hitta Ut

Grabba tag i en ”Hitta Ut”-karta (vi har i receptionen) eller ladda ner "Hitta Ut"-appen och ge er iväg för att hitta alla checkpoints som finns utspridda inom hela Karlshamns Kommun. Ett perfekt sätt att upptäcka staden på och troligtvis finner du flera av Karlshamns alla smultronställen längs med färden. Som en bonus är ni också med och tävlar om fina priser. 

Golf

Slå en hole-in-one på Karlshamns Golfklubb. Med 36 hål är det den största golfanläggningen i Blekinge. Om golf är din grej rekommenderar vi att du spanar in våra golfpaket med övernattning här! 

Mjällby AIF

Fotbollsintresserad? På Strandvallen i Hällevik kan du njuta av allsvensk fotboll när Mjällby AIF bjuder upp till match. Heja gult, heja svart, gör ett mål i varje kvart!!! 

Sydostleden

Pumpa däcken och gör er redo för avfärd på cykel. Sydostleden sträcker sig hela 27 mil från Småland, genom Blekinge och till Skåne. Vill man inte cykla allt i ett svep är leden indelad i sju etapper, välj ut den som tilltalar er mest. Och glöm för all del inte bort att göra många stopp och upptäcka allt längs vägen! 
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.