Jobba hos oss

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss!
Vi är ett familjeägt hotell som alltid strävar efter att våra gäster ska känna sig som hemma. För att nå detta behöver vi dig som är utåtriktad och som alltid sätter gästen i första hand! 

Din roll är otroligt viktig då du dagligen kommer att bemöta och påverka intrycket av hotellet hos våra viktigaste personer – gästerna! Därmed söker vi dig som gillar att kombinera service i världsklass med försäljning och har lätt för att snabbt skapa goda relationer. Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och har förmågan att se lösningar. Du kan hantera stressiga situationer och prioritera rätt saker samtidigt som du är ansvarsfull.

Bli en del av vårt ambitiösa och roliga gäng!
Du är alltid välkommen att maila din ansökan med CV och personligt brev till info@bestwesternkarlshamn.se
Glöm inte att skriva vilken avdelning du är intresserad av att jobba på så att vi kan skicka vidare din ansökan till rätt person.
Reception, Restaurang, Kök, Våningsservice

Just nu söker vi

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2024 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.