Jobba hos oss

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss!
Vi är ett familjeägt hotell som alltid strävar efter att våra gäster ska känna sig som hemma. För att nå detta behöver vi dig som är utåtriktad och som alltid sätter gästen i första hand! 

Din roll är otroligt viktig då du dagligen kommer att bemöta och påverka intrycket av hotellet hos våra viktigaste personer – gästerna! Därmed söker vi dig som gillar att kombinera service i världsklass med försäljning och har lätt för att snabbt skapa goda relationer. Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och har förmågan att se lösningar. Du kan hantera stressiga situationer och prioritera rätt saker samtidigt som du är ansvarsfull.

Bli en del av vårt ambitiösa och roliga gäng!
Du är alltid välkommen att maila din ansökan med CV och personligt brev till info@bestwesternkarlshamn.se
Glöm inte att skriva vilken avdelning du är intresserad av att jobba på så att vi kan skicka vidare din ansökan till rätt person.
Reception, Restaurang, Kök, Våningsservice

Just nu söker vi

Housekeeping Manager

Best Western Hotell Karlshamn är ett familjeägt spa- och konferenshotell beläget ett stenkast utanför Karlshamn centrum. Ett familjärt och avslappnat hotell med 97 rum, spa, toppmoderna konferenslokaler och en mysig och nyrenoverad restaurang som serverar dagens alla måltider. Hos oss arbetar alla tillsammans för att skapa upplevelser utöver det vanliga under hela gästens vistelse.

OM TJÄNSTEN
Nu söker vi en engagerad Housekeeping Manager med öga för såväl detaljer som helheten. Som Housekeeping Manager leder och fördelar du arbetet på din avdelning och ingår naturligt i den dagliga driften. Housekeeping ansvarar för städning av hotellrum men även alla allmänna ytor, så som restaurang, spa, lobby och korridorer samt personalutrymmen. Du leder och instruerar ny som befintlig personal så att de har tillräcklig kunskap för att leva upp till våra krav. Övriga arbetsuppgifter är att göra beställningar, kontrollera rum, schemaläggning, möblering och förberedande av konferenslokaler samt ansvara för blommor på allmänna ytor. Du har daglig kontakt med receptionen och rapporterar till receptionschefen.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom branschen eller av liknande arbetsuppgifter. Du har service i blodet och gör gärna det lilla extra för att gästerna ska trivas hos oss. Du är stresstålig och noggrann med ett sinne för detaljer. Du ser vad som behöver göras och får det gjort. Du är omtänksam men samtidigt en engagerad och tydlig ledare som skapar arbetsglädje i ditt team.

ARBETSUPPGIFTER
- Ansvara för den dagliga städningen
- Ansvara för möblering och förberedning av våra konferenslokaler under dagtid
- Ansvara för bemanning och schemaläggning för din avdelning
- Kvalitetssäkring av rum och offentliga utrymmen
- Hålla effektivitetsmålen (hur snabbt vi städar)
- Utveckla och leda personalen på avdelningen
- Delta i ledningsgruppen
- Aktivt delta i hotellets förbättringsarbete
- Ansvara för beställning av tvätt och andra inköp för avdelningen
- Ansvara för blommor som finns på de allmänna ytorna

KVALIFIKATIONER
- Tidigare erfarenhet av branschen eller liknande arbetsuppgifter  
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift
- God datavana

ÖVRIGT
- Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %
- Sex månaders provanställning tillämpas
- Arbetstiderna är främst dagtid, men helger kan förekomma
- Tillträde omgående eller enligt överenskommelse 

Skicka din ansökan och eventuella frågor till maria.olin@bestwesternkarlshamn.se. 
Vi behöver din ansökan senast 28/2, tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.