Om oss

Best Western Hotell Karlshamn Spa & Relax är ett familjeägt hotell. Familjen Holgersson tog över hotellet 2014 med målet att du som gäst ska få en trivsam vistelse och känna dig som hemma när du besöker oss. Sedan dess har hotellet renoverats och utvecklats i en rasande fart och gör fortfarande. 
2019 tillkom vår fina spa-avdelning som vi är så stolta över. Och under 2020 fick vi en helt nyrenoverad och fräsch konferensanläggning.

Vi är en del av Best Western Hotels & Resorts vilket ger gäster tillgång till alla förmåner som finns via det globala och prisbelönta Best Western Rewards. 

Du hittar oss på Jannebergsvägen 2, med närhet till E22:an (300 m), Centrum (3km), Resecentrum (3 km), och Ronneby Airport (30 km).

Vi har en stor privat parkering precis vid hotellet där våra hotellgäster parkerar fritt. 
På några av våra parkeringar finns möjlighet att ladda din elbil (22 kW laddare).

Best Western Hotell Karlshamn

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.