Konferenspaket

 - vi skräddarsyr med nöje!

Heldagskonferens

Har ni mycket att gå igenom? Med vårt heldagspaket får du tillgång till en modern och inspirerande konferenslokal under en hel dag. Maten tar vi hand om, och ser till att deltagarna håller energin i schack.

Tisdag - Torsdag
319:- / person

(lokal, FM-fika, lunch, och EM-fika)

Fredag - Måndag
287:- / person 
(lokal, FM-fika, lunch, och EM-fika)

Vill ni boka till middag? Vi löser det!

Halvdagskonferens

Vill ni konferera i lugn och ro? Genom att boka vårt halvdagspaket behöver ni inte stressa igenom agendan. Vi tar även hand om maten, vilket gör att du får glada och lyhörda deltagare.


Tisdag - Torsdag
271:- / person

(lokal, lunch, FM- eller EM-fika)

Fredag - Måndag
239:- / person 
(lokal, lunch, FM- eller EM-fika)

Vill ni boka till middag? Vi löser det!

Kvällskonferens

Har ni för mycket att stå i under dagtid? Konferera på kvällen i en avslappnad och inspirerande miljö. Vårt kvällspaket gäller från 18.00 alla dagar i veckan. I detta paket ingår lokal, kaffe och en välsmakande smörgås à la Ankaret!

135:- / person
(kaffe och smörgås ingår)

Vill ni boka till middag? Vi löser det!

OBS!

Samtliga priser är exkl. moms.
Våra paketpriser gäller för sällskap om 10 personer eller fler.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.