Konferenspaket

Dagskonferens

Kanske har ni mycket att gå igenom? Då rekommenderar vi vårt heldagspaket med gott om tid för diskussioner och beslutsfattande. Är ni mer ute efter ett kort och effektivt möte? Då är vårt halvdagspaket perfekt för er! 

Under dagen ser vi till att ni håller energin i schack med energigivande frukost, vällagad lunch och smarrig fika. 

Vi är experter på att skräddarsy konferensdagar efter önskemål. Skicka en förfrågan så lovar vi att återkomma med ett strålande förslag!  

Konferens med övernattning

Har ni jättemycket att gå igenom eller helt enkelt vill kombinera nytta med nöje? Då är en konferens med övernattning ett toppenalternativ.

Konferera under två dagar och bryt av med en trevlig middag och en god natts sömn emellan. Kanske tar ni helt ledigt andra dagen och spenderar den med avkoppling i vårt spa? 

Alternativen är många och vi kommer gärna med förslag efter era önskemål. Skicka en konferensförfrågan så återkommer vi med ett förslag vi tror att ni kommer gilla! 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.