Aktiviteter

Spa

Efter en produktiv dag full av koncentrerade konferensdeltagare passar det perfekt med avkoppling i vårt ljuvliga spa. Slå er ner i vår nedsänkta soffa och känn hur lugnet infinner sig. Njut därefter av ångande bastu och värmande bubbelbad. När ni lämnar vårt spa är ni fyllda av ny energi - redo att ta er an nya utmaningar! 

Dryckesprovning

Runda av konferensdagen genom att aktivera era doft- och smaksinnen under en dryckesprovning. Vår duktiga sommelier guidar er genom en djungel av drycker och lär er hur ni bäst kombinerar dessa med mat. 

Move Your Life

En föreläsning om hälsa, kost, motivation, liv och förändring med Fredrik Andersson. Vad händer med kroppen när du utsätter den för fysisk påfrestning? Kan träning och rörelse göra dig mer framgångsrik? Fredrik berättar även om grundläggande näringslära och hur man får ihop det så kallade livspusslet.

Kreativum

Kreativum är ett Science Center för nyfikna och här kommer du få mängder av aha-upplevelser! Spritt över 2000 kvm finns ca 170 "prova på"-stationer med stor variation på vetenskapliga upptäckter. Kreativum erbjuder även en rolig och spännande femkamp som är perfekt för dig som är ute efter att skapa teambuilding.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.