Inspirerande konferenser i modern miljö

Två eller hundra deltagare? Stanna för dagen eller sova över? 
Vi har möten för alla smaker! 

Perfekt belägna mitt i Blekinge välkomnar vi er att konferera i våra fräscha konferenslokaler med den modernaste tekniken. 
Hos oss är det enkelt att hålla konferens både på plats och digitalt. 
Självklart ser vi till att ni håller energin på topp med god och vällagad mat. 

Allt för en produktiv och inspirerande konferens helt enkelt! 

Konferenslokaler

Allt från små möten till stora sammankomster och event. Alla våra konferenslokaler är utrustade med den senaste tekniken som gör det enkelt för er att hålla konferenser både på plats och digitalt. Vi finns självklart nära till hands om ni behöver någon hjälp! 

Konferenspaket

Heldag eller halvdag? Övernattning eller inte? Vi är experter på att skräddarsy konferenser så att de blir precis så som ni har tänkt er. Dessutom ser vi till att alla deltagare är fulladdade med energi så att de kan vara på topp hela konferensen. 

Aktiviteter

Krydda till konferensen genom att kombinera med en aktivitet! Vi lovar att ni åker härifrån som ett ännu mer sammansvetsat gäng än ni kom hit som. Härlig avkoppling i vårt spa eller kanske en dryckesprovning med vår duktiga sommelier? 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.