Konferera i en inspirerande och modern miljö

 – för både små och stora konferenser

Vill du konferera i en fräsch och modern miljö inspirerad av den underbara blekingska skärgården? Då har du kommit helt rätt! Vi erbjuder nyrenoverade konferensrum utrustad med allt från blädderblock till modern teknik som gör att varje föreläsare kan hålla presentationer på sitt eget vis. Därmed kan du lägga fokus på innehållet snarare än utrustningen. Vi ser även till att deltagarna håller energin uppe genom att erbjuda konferenspaket innehållande allt från lättare fika till fullständiga rätter à la Restaurang Ankaret. Om ni vill övernatta bor ni centralt och bekvämt i ett av våra 99 hotellrum. Vi tar emot konferenser för mellan 2 till 100 personer.

Tillsammans med samarbetspartners erbjuder vi spännande, roliga och minnesvärda aktiviteter!
 – vi skräddarsyr med nöje!


Välkommen till din konferens!

Boka redan idag!

Kontakta oss på:
0454-58 87 00 alt. 
info@bestwesternkarlshamn.se

Konferensansvarig: Malin Petersson

Våra konferensrum

Våra konferensrum är moderna och utrustade med allt från projektorer, och ljudanläggningar till blädderblock. Lokalerna rymmer allt från ett möte för två till konferenser i biosittning för upp till 100 personer!

Våra konferensrum:

Konferenspaket

I våra konferenspaket ingår lokalhyra, tekniskt utrustning och anteckningsmaterial. Dessutom ingår det antingen fika eller fullständiga måltider, beroende på ditt önskemål. Välj ett av dessa paket om du vill konferera i en modern och inspirerande miljö till ett förmånligt pris.

Våra paket:

Tillval

Tillsammans med lokala samarbetspartners erbjuder vi spännande, roliga och minnesvärda aktiviteter av alla slag! Klicka på länken nedan för att se några av dessa.

Kontakta oss gärna om du söker några aktiviteter som vi inte har listat.

 – Vi skräddarsyr med nöje!

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.