Julbord 2022

I vinter dukar vi återigen upp ett lyxigt julbord fyllt med högtidens alla läckerheter.
Vi är stolta över att få besök av Paul Rey som gjort succé både i USA och i Melodifestivalen, fantastiska Mattias Andréasson från EMD, skönsjungande Cecilia Kallin från Timoteij, det lokala stjärnskottet Linnea Andersson och Blekinges alltid positiva näringslivsprofil Micke Espenkrona!

Paul Rey har i sin karriär redan hunnit göra låt med Snoop Dogg, haft Quincy Jones som mentor och sjungit sig in i svenska folkets hjärta två gånger om i Melodifestivalen med låtarna ”Talking in My Sleep” och ”The Missing Piece”. Paul har även streamats över 200 miljoner gånger på Spotify!

Från Idol och pojkbandet EMD med Danny Saucedo och Erik Segerstedt, till en karriär som soloartist, låtskrivare och producent. Mattias Andréasson har många hits att sjunga med i.

Sångerskan och låtskrivaren Cecilia Kallin slog igenom över en natt i Melodifestivalen med folkpopgruppen Timoteij. Nu är hon aktuell med nya sköna låtar som soloartist.

Linnea Andersson är artisten och dansaren från Bräkne-Hoby som endast 18 år gammal redan
hunnit med att ta sig till final två gånger i P4 Nästa, samt tävlat i Talang både i Sverige och Norge.

Tillsammans kommer Paul, Mattias, Cecilia, Linnea och Micke att bjuda oss på en kväll vi sent kommer glömma. Missa inte detta!

Julshowpaket

- Julbord
- Julshow

1095 kr/pers

Julshowpaket + boende

- Logi, en natt med del i dubbelrum
- Frukostbuffé
- Julshow
- Julbord

1695 kr/pers

Julshowpaket + boende & SPA

- Logi, en natt med del i dubbelrum
- Frukostbuffé
- Entré till spa
- Julshow
- Julbord

1945 kr/pers

 Mat 
– Välkomstglögg
 – Stort traditionellt julbord
 – Julig dessertbuffé

Underhållning
 –Paul Rey
 – Mattias Andréasson
 – Cecilia Kallin
 – Linnea Andersson
 – Micke Espenkrona

Speldatum
25, 26 november
2, 3, 9 ,10 december

Är ni ett företag, större sällskap eller bara vill ha mer info?
Kontakta oss gärna på 0454 - 58 87 00 eller maila oss på info@bestwesternkarlshamn.se. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.