Best Western Hotell Karlshamn

Årets evenemang – "Save the Date"

2018

 

Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork 

After work med Livemusikquiz

Fredagen den 23 november
"Vi älskar AW!"
av Restaurang Ankaret

På fredag den 23 november bjuder vi in till en sista härlig after work för året. Stämningen kommer att vara på topp då vi kör livemusikquiz med trubadur!  Som vanligt har vi 30% rabatt på mat och utvalda drycker fram till klockan 20.00.

Nyårsafton!

Nyårsafton!
Kvällen startar med att vi korkar upp champangneflaskorna och låter glasen bubbla samtidigt som vi hälsar er välkomna. Därefter bjuds ni på en smakrik och lyxig trerättersmeny till
stämningsfull musik från vårt husband. Vid tolvslaget korkar vi upp bubbel och firar in nyåret tillsammans.
– Varmt välkomna!

 

Nyårsmeny
Förrätt: Krämig hummersoppa med räkmousse.
Varmrätt: 200g oxfilé serveras med
rödvinssås, smörstekta kantareller & potatisgratäng.
Dessert: Chokladdessert & kaffe
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.