Best Western Hotell Karlshamn

Årets evenemang – "Save the Date"

2018

 

Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork 

Afterwork med Livemusikquiz och lansering av höstmeny

Fredagen den 28 september
"Vi älskar AW!"
av Restaurang Ankaret

På fredag den 28 september bjuder vi in till en härlig after work. Stämningen kommer att vara på topp då vi kör livemusikquiz med trubadur!  Som vanligt har vi 30% rabatt på mat och utvalda drycker fram till klockan 20.00.

Oktoberfest!

Lördagen den 29 september 18:00
Under sista lördagen i september bjuder vi in till en stämningsfull Oktoberfest. Vi dukar fram en härlig korvmeny. Pris: 245:- inkl. 3st öl. 
 Klicka här för att boka:   
eller ring 0454-58 87 00

Farsdagsmiddag!

Söndagen den 11 november
"Vi älskar pappa!"
av Restaurang Ankaret

"Att vara pappa är ett heltidsjobb utan raster. Den 11 november vill vi se till att din far får pausa en stund och avnjuta en härlig buffé med nära och kära!"

​Välkommen med din bokning!

After work med Livemusikquiz

Fredagen den 23 november
"Vi älskar AW!"
av Restaurang Ankaret

På fredag den 23 november bjuder vi in till en sista härlig after work för året. Stämningen kommer att vara på topp då vi kör livemusikquiz med trubadur!  Som vanligt har vi 30% rabatt på mat och utvalda drycker fram till klockan 20.00.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.