Best Western Hotell Karlshamn

Årets evenemang – "Save the Date"

2018

 

Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork 

Östersjöfestivalen!

18-21 juli
"Vi älskar Karlshamn!"
av Restaurang Ankaret


 

Grillbuffé med livemusik!

Hotell_Karlshamn_Grillbuffé

Fredagen den 27:e juli
"Vi älskar grillat!"
av Restaurang Ankaret

Fredagen den 27:e juli bjuder vi in till en härlig grillbuffé på Restaurang Ankaret. Till maten spelas mysiga låtar som tar dig tillbaka till härliga sommarminnen!

Grillbuffé med livemusik!

Fredagen den 3:e augusti
"Vi älskar grillat!"
av Restaurang Ankaret

Fredagen den 3:e augusti bjuder vi in till en härlig grillbuffé. Till maten spelas mysiga låtar som tar dig tillbaka till härliga sommarminnen!

Grillbuffé med livemusik!

Fredagen den 10:e augusti
"Vi älskar grillat!"
av Restaurang Ankaret

Fredagen den 10:e augusti bjuder vi in till en härlig sista grillbuffé för året. Till maten spelas mysiga låtar som tar dig tillbaka till härliga sommarminnen!

Skaldjursfrossa med livemusik!

Hotell_Karlshamn_Skaldjursfrossa

Fredagen den 17 augusti
"Vi älskar skaldjur!"
av Restaurang Ankaret

På Fredagen den 17:e augusti bjuder vi in till en härlig skaldjursfrossa. Till buffén serveras ett iskallt glas mousserande och i högtalarna ljuder mysig livemusik.

Pris:
Skaldjursbuffé med
1 gl. mouserande
295:- / person

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.