Best Western Hotell Karlshamn

Årets evenemang – "Save the Date"

2018

 

Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork 

Afterwork med musikquiz!

Fredagen den 23 mars
"Vi älskar AW!"
av Restaurang Ankaret

På fredag den 23 mars bjuder vi in till After Work. Stämningen kommer att vara på topp med vårt musikquiz! Som vanligt har vi 30% rabatt på mat och utvalda drycker fram till klockan 20.00.

Hjärtligt välkomna!

After Work med musik från Cecilia Kallin!

Fredagen den 20 april
"Vi älskar AW"
av Restaurang Ankaret

På fredagen den 20:e april bjuder vi in till en härlig After Work med italiensk buffé. Till buffén spelar Cecilia Kallin från Timoteij härlig musik från hennes nya solo-karriär!

245:- / person

Cecilia Kallin

Musikkarriären startade 2010 när Cissi var huvudsångare i bandet Timoteij. Bandet blev känt över en natt då de slog igenom i melodifestivalen. Idag bor hon i Stockholm och jobbar med sitt egna musikprojekt. 

Afterwork med musikquiz!

Fredagen den 4 maj
"Vi älskar AW!"
av Restaurang Ankaret

På fredag den 27 april bjuder vi in till After Work. Stämningen kommer att vara på topp med vårt musikquiz! Som vanligt har vi 30% rabatt på mat och utvalda drycker fram till klockan 20.00.

Hjärtligt välkomna!

Golftävling!

Hotell_Karlshamn_Golf

Fredagen den 25 maj
"Vi älskar golf!"
av Best Western Hotell Karlshamn

"Finns det något bättre än att kombinera nytta med nöje? Vi tycker inte det! Därför fortsätter vi med förra årets succé. Vi bjuder in dig och ditt företag till en sprakande golftävling där du kan knyta viktiga kontakter. Dagen inleds med mingellunch på Golfkrogen och avslutas med en aptitlig middag till mysig livemusik på Restaurang Ankaret. Här välkomnar vi även familj och vänner för att avsluta dagen med en härlig AW."

Grilltorsdag

Hotell_Karlshamn_Grillbuffé

Torsdagen den 29 juni - från 18:00
"Vi älskar grillat!"
av Restaurang Ankaret

På torsdagen den 29:e juni bjuder vi in till en härlig grillbuffé på Restaurang Ankaret. Till maten spelas mysiga låtar som tar dig tillbaka till härliga sommarminnen!

Morsdagsmiddag!

Hotell_Karlshamn_Morsdag

Söndagen den 27 maj
"Vi älskar mor!"
av Restaurang Ankaret

"Att vara mamma är ett heltidsjobb utan raster. Den 29 maj vill vi se till att din mor får pausa en stund och avnjuta en härlig buffé med nära och kära!"

​Välkommen med din bokning!

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse