Best Western Hotell Karlshamn

Årets evenemang – "Save the Date"

2018

 

Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork Afterwork 

Golftävling!

Hotell_Karlshamn_Golf

Fredagen den 25 maj
"Vi älskar golf!"
av Best Western Hotell Karlshamn

"Finns det något bättre än att kombinera nytta med nöje? Vi tycker inte det! Därför fortsätter vi med förra årets succé. Vi bjuder in dig och ditt företag till en sprakande golftävling där du kan knyta viktiga kontakter. Dagen inleds med mingellunch på Golfkrogen och avslutas med en aptitlig middag till mysig livemusik på Restaurang Ankaret. Här välkomnar vi även familj och vänner för att avsluta dagen med en härlig AW."

After Work med grillbuff´e och musikquiz!

Hotell_Karlshamn_Grillbuffé

Fredag den 25 maj
"Vi älskar grillat!"
av Restaurang Ankaret

Fredagen den 25:e maj bjuder vi in till en härlig grillbuffé på Restaurang Ankaret. Under kvällen håller vi också vårt uppskattade musikquiz.

Morsdagsmiddag!

Hotell_Karlshamn_Morsdag

Söndagen den 27 maj
"Vi älskar mor!"
av Restaurang Ankaret

"Att vara mamma är ett heltidsjobb utan raster. Den 29 maj vill vi se till att din mor får pausa en stund och avnjuta en härlig buffé med nära och kära!"

​Välkommen med din bokning!

Sweden Rock Festival

6-9 juni!

Grillbuffé med livemusik!

Hotell_Karlshamn_Grillbuffé

Fredag den 9 juni
"Vi älskar grillat!"
av Restaurang Ankaret

Fredagen den 9:e juli bjuder vi in till en härlig grillbuffé på Restaurang Ankaret. Till maten spelas mysiga låtar som tar dig tillbaka till härliga sommarminnen!

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse