Dagsretreat

Maria ”Yogamamman” Forslund & Therese ”YogaTesse" Nilsson.

Den 14 november har vi bjudit in Maria ”känd som @yogamamman på Instagram” Forslund hit till Best Western Karlshamn Spa & Relax.
Hon är helt fantastisk och vi är så glada över att Maria kommer till oss. 

Temat för dagen är RÖRELSE TILL STILLHET. Vi går alldeles strax in i vintern och naturen gör sig redo för vila för att sedan kunna blomma i vår. Vi människor mår bra av att göra detsamma. Att inte hela tiden vara igång. Vi behöver dock en balans mellan rörelse och stillhet och vi hoppas att denna dagen guidar dig till en förståelse om hur just du kan bjuda in det i ditt liv.

Terese ”YogaTesse” Nilsson och Maria ”Yogamamman” guidar er i en dag där vi utforskar rörelse och stillhet via olika verktyg och yogaformer.

Maria bjuder in till möjligheten att lyssna inåt - via meditation och andning, yinyoga och en och annan reflektion välkomnas du in till dig själv. Maria som även är Reiki Master och kommer att berätta om sin förflyttelse (rörelse) från jobbet som chef på ett stort telekomföretag till livet som egenföretagare (mer stillhet). Kanske kan den storyn inspirera dig att ta små sanna steg i din egen process, oavsett hur den ser ut 

Tesse tar dig med in till en Magical Flow-klass där andning och rörelse kombineras med musik. 
Fin energi med mycket värme, glädje och glittrande skratt utlovas.

I bakgrunden möter ni även Petra och Annica, som kommer koordinera och se till att dagen flyter.
Se denna dag som en varm ombäddande filt som skänker lugn och mjukhet och gör dig redo för vintern på ett ypperligt sätt. 

Maria älskar CHAMPAGNE – så vi avslutar dagen med lite bubbel!

Hjärtligt välkomna till en inspirerande dag ”Rörelse Till Stillhet”!
Tesse & Maria
Petra & Annica

Program & Anmälan

Kl. 09.00 – 16.00 – lunch & hälsofika ingår!

PROGRAM
- Shaking Meditation
- Hej & Välkommen!
- Yin Yoga
- Vila
- Reflektion
- Lunch
- Föreläsning ”Rörelse till stillhet” 
- Magical Flow med Tesse
- Restorative & Meditation
- Reflektion & Champagne
Namaste och trevlig söndag! 

PRIS
895 kr

ANMÄLAN
Skicka in din anmälan till yogabwspa@gmail.com

Logi dubbelrum: 1250 kr
Logi enkelrum: 1050 kr

Tillgång till SPA efter kl.16.00
Pris: 150 kr (ord. pris 395 kr)

Maria "Yogamamman" Forslund

Maria ”Yogamamman” Forslund är yogaläraren, samtalsterapeuten, coachen och andningsinstruktören som brinner för att ta fram den bästa versionen av dig - oavsett i vilken situation du befinner dig. För ditt guld finns alltid där. Maria är även Reikimaster.

Therese "YogaTesse" Nilsson

Therese ”YogaTesse” Nilsson är Ashtanga och Vinyasa yogaläraren sedan 2012. Under flera år har Tesse samarbetet med andra idrottsgrenar, såsom konståkning, triathlon och swimrun. Här kombinerar hon sina kunskaper i yoga och kärlek till idrott. Hon strävar efter att få alla att mötas utan prestation och krav på yogamattan. Helt avskalat och ärligt. Vår värld handlar alldeles för mycket om att lyckas och prestera idag. På yogamattan vill Tesse att vi ska mötas utanför allt det där. Tesses främsta ledord är att möta alla med ett öppet hjärta.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.