4 jan
18:30 - 20:00

Yoga & Meditation - Magnus Fridh

Att vara stilla när allt skyndar! För tredje året i rad erbjuder vi dig som är i Karlshamn/Blekinge med omnejd under mellandagarna möjlighet att sakta in tillsammans med Magnus Fridh. Magnus har utövat yoga och meditation i 35 år. Han undervisar även i Mindfulness och skrivit flera böcker bl.a. Viloläge (mindfulness och meditation i vardagen) och Att vara stilla när allt skyndar. Magnus är yogalärare på heltid i Stockholm samt yogaexpert på wellness.se där han regelbundet delar tips inom yoga och hälsa. Vi vill välkomna dig till en klass för balans och kvalitativ återhämtning. Stress och obalans i livet är något som drabbar oss alla till och från i livet. Stress är en naturlig funktion och är egentligen inte farligt, utan det är bristen på ordentligt återhämtning som kan leda till ohälsa. Hur kan vi hitta vila i vardagens höga puls? Under 75 minuter fokuserar vi på andning, rörelse och återhämtning. Vi rör oss i en lugn takt igenom en sekvens av olika yogapositioner för att, till sist, landa in i stillhet, där vi med hjälp av meditation utforskar hur vi på ett sunt sätt kan förhålla oss till stress och negativa känslor. Under denna klass får du uppleva och lära dig hur du kan hitta en djupare vila och återhämtning mitt i vardagen. Klassen passar alla nivåer och inga förkunskaper krävs. PRIS: 350 kr ANMÄLAN: Via mail till masteryogasweden@gmail.com
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2024 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.