27 dec
18:00 - 19:30

Yoga med Magnus Fridh

Välkomna till en yoga & meditationsklass med Magnus Fridh! Under 90 minuter fokuserar vi på andning, rörelse och återhämtning. Yoga är utformat för att gradvis öppna kroppen och fördjupa andningen genom en intelligent sekvenserad serie av positioner. Vi rör oss i en lugn jämn takt igenom de olika yogapositionerna för att landa in i stillhet där vi med hjälp av stillhetsmeditation utforskar hur vi på ett sunt sätt kan förhålla oss till stress och negativa känslor. Lära oss att förstå vissa grundprinciper inom meditationen och hur vi med hjälp av dem kan hitta en djupare vila och återhämtning i vår vardag. Klassen passar alla nivåer och inga förkunskaper krävs. Var: Best Western Hotel Spa & Relax, Karlshamn När: 27/12 Pris: 350 kr Anmälan: masteryogasweden@gmail.com
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.