6 jan
18:30 - 23:00

Wallmans On Tour

Wallmans on tour behöver ingen presentation! I januari kommer de till Bellevueparken i Karlshamn i Best Westerns regi. Få möjlighet att se framtidens stjärnor på nära håll under en kväll på Wallmans. Du är mittpunkten och artisterna gör allt för att du ska få en fantastisk kväll. Wallmans ger dig en musikalisk upplevelse bland stjärnorna. En helkväll med underhållning i toppklass kombinerat med god mat. Kvällen avslutas till DJ. Ni är välkomna från 18.30 och avnjuta en vällagad trerättersmiddag. MENY -Toast Skagen -Fläskfilé med potatisgratäng och rödvinssås -Chokladtårta med vaniljgrädde Önskar ni inte äta så kommer vi även ha showbiljetter utan mat. Detta vill ni inte missa! Välkomna!
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.