25 nov
18:30 - 00:00

Vinterfesten 2022

SLUTSÅLD! Vinterfesten är tillbaka! I vinter dukar vi återigen upp ett lyxigt julbord fyllt med högtidens alla läckerheter. Vi är stolta över att få besök av det lokala stjärnskottet Linnea Andersson, hitmakaren Mattias Andréasson, melodifestivals genombrottet Paul Rey samt skönsjungande Cecilia Kallin från Timoteij. Konferencier Mikael Espenkrona! Linnea Andersson född 2004 från Bräkne-Hoby, är artisten och dansaren som älskat scenen sedan tidig ålder. Som rutinerad tävlinsdansare i disco kombineras vardagen av mycket träning och aktivitet tillsammans med Linneas satsning på musiken med ett självständigt driv att komma framåt och nå ut som independent artist!I ung ålder deltog även i Talang Sverige och Norge. Från Idol och pojkbandet EMD med Danny Saucedo och Erik Segerstedt, till en karriär som soloartist, låtskrivare och producent. Mattias Andréasson har många hits att sjunga med i. År 2020 debuterade Paul Rey i Melodifestivalen med låten "Talking in My Sleep". Låten har idag spelats hela 19 miljoner gånger på Spotify och antagit formen av en modern klassiker. Han deltog även i Melodifestivalen 2021 med låten "The Missing Piece". Sångerskan och låtskrivaren Cecilia Kallin slog igenom över en natt i Melodifestivalen med folkpopgruppen Timoteij, och nu är hon aktuell med nya sköna poplåtar som soloartist. Tillsammans kommer Linnea, Mattias, Paul, Cecilia och Mikael att bjuda oss på en kväll vi sent kommer att glömma! Speldatum 25 & 26 november samt 2, 3, 9 & 10 december. Missa inte detta! Entrén öppnar 18.30
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.