17 dec
10:00 - 15:00

Vinterfesten 2021

I vinter dukar vi återigen upp ett lyxigt julbord fyllt med högtidens alla läckerheter. Vi är stolta över att få besök av stjärnskottet Malou Prytz, hitmakaren Erik Segerstedt från EMD, skönsjungande Cecilia Kallin från Timoteij och vår dansbandsälskande konferencier Thomas Deutgen! 17-åriga Malou Prytz från Ryd i Småland är den yngsta kvinnliga soloartisten någonsin att debutera i Melodifestivalen. Låtarna ”I Do Me” och “Ballerina” spelas flitigt på radion. Från Idol och pojkbandet EMD, till en karriär som soloartist, låtskrivare och producent. Erik Segerstedt har många hits att sjunga med i. Sångerskan och låtskrivaren Cecilia Kallin slog igenom över en natt i Melodifestivalen med folkpopgruppen Timoteij, och nu är hon aktuell med nya sköna poplåtar som soloartist. Thomas Deutgen från Mörrum är dansbandsexperten, TV-profilen och radioprataren som har underhållit Sverige i allt från radioklassikern I Afton Dans till TV4:s Dansbandskampen. Tillsammans kommer Malou, Erik, Cecilia och Thomas att bjuda oss på en kväll vi sent kommer att glömma! Efter fjolårets succé välkomnar vi även partybandet Maniac tillbaka till vår efterfest. Maniac har en bred repertoar som passar perfekt på ett julbord. De spelar olika slags musik såsom schlager, pop, rock, hårdrock och country, samt till och med en och annan trallvänlig dansbandsklassiker. Speldatum 26, 27 nov, 3, 4, 10 samt 10, 11 och 17 dec. Entrén öppnar 18.00 Missa inte detta!
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.