27 feb
18:00 - 22:00

Tjejkväll

Välkomna till oss på en varm och inspirerande tjejkväll i det kalla vintermörkret! Vi lotsar er genom hudvårdsdjungeln och visar vårens senaste trender inom hår och makeup. Vi kommer även att utföra permanent makeup och spraytan. På plats finns även ljuvliga smyckesmärket Caroline Svedbom med vårens gnistrande palett. Vi laddar upp med fina erbjudanden och ni har dessutom chans att vinna ett presentkort för 1000 kr att utnyttja på valfri behandling. Säkra din plats redan idag! När: 27 februari kl. 18.00 Pris: 295 kr och då ingår ett glas bubbel, mingelmat och en lyxig goodiebag. Boka på spa@bestwesternkarlshamn.se Hoppas vi ses!
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.