14 feb
17:00 - 21:30

Tapas & Sangria

Tapas för två…eller tre eller fyra! På alla hjärtans dag bjuder vi in till en riktig tapas-night. Bjud med vännerna, dejten eller kanske mamma? Slå er ner och dröm er bort till en solvarm kväll i Spanien! Kvällen till ära har vi självklart laddat upp med kannor av sangria som passar utmärkt till alla smårätter som serveras in till ert bord en efter en. Gambas al Pil Pil Pimientos de Padrón Charktallrik Pintxos med Serrano och tomat Spansk tortilla Chorizo i het tomatsås 355 kr/person Glöm inte boka bord på "mer info".
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2024 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.