9 jul
18:00 - 21:30

Sommarkväll - Trio Deluxe

Denna härliga sommarkväll gästas vi av Trio Deluxe! Du är välkommen från 18.00 för att avnjuta vår sommarbuffé och ladda upp depåerna för en trevlig sommarkväll. Ca 19.30 startar underhållningen från scen. Trio deluxe - Staffan Franzén, Calle schönberg, Andreas Persson. Trion som specialiserar sig på chill. Med en blandning av allt från gamla soulklassiker till radiodängor. Allt med en touch av lounge! Passar perfekt för människor som vill mötas över borden en fin sommarkväll.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.