16 jul
18:00 - 21:30

Sommarkväll - Paul Rey & Cecilia Kallin

Denna sommarkväll gästas vi av Paul Rey och Cecilia Kallin. Du är välkommen från 18.00 för att avnjuta vår sommarbuffé och något gott att dricka! Efter 20.00 entrar Paul och Cecilia scenen för att bjuda på en akustisk konsert. Vi riggar upp scen, ljud och ljus på vår uteservering. Maten avnjuts på vår uteservering innan underhållningen drar igång. Men det går givetvis bra att sitta kvar på uteserveringen om så önskas. Paul Rey tog sig till final i Melodifestivalen 2021. Trots att han bara är 27 år känns det som att Paul Rey redan har levt flera gånger. Från uppväxten i Lund på soulmusik, till den hyllade rapparen P.J., till storslagna popartisten Paul Rey som samarbetar med Snoop Dogg och har Quincy Jones som mentor. Paul Reys många liv tog sin början i ett musikaliskt hem. Hans mamma, som kommer från Chile, har sjungit i flera olika band och hans bror är kompositör. Som tonåring började han rappa och göra hiphop-musik i hemmastudios, samtidigt som han medverkade i battles i hemstaden Lund. Som hiphopartisten P.J. hyllades han för sina insiktsfulla texter, och 2013 nominerades han till två priser på Kingsizegalan. Men så småningom skulle hans storartade sångröst bryta ny mark för honom. Sångerskan och låtskrivaren Cecilia Kallins karriär tog fart med popgruppen Timoteij i Melodifestivalen 2010, och nu jobbar hon med sitt eget musikprojekt med 90-talsinspirerad pop. Vi ser verkligen fram emot att höra Cecilia spela hos oss! Boka era platser redan idag. Varmt välkomna!
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.