9 jul
18:00 - 21:30

Sommarkväll - Moderna Tider

Denna härliga sommarkväll gästas vi av Moderna Tider! Du är välkommen från 18.00 för att avnjuta vår sommarbuffé och ladda upp depåerna för en kväll med fullt ös. Efter 20.00 gör bandet entré på scen. Vi riggar upp scen, ljud och ljus på hotellets uteservering för att så många som möjligt ska kunna delta denna kväll. Maten avnjuts på vår uteservering och inne i vår restaurang innan underhållningen drar igång. MODERNA TIDER - Gyllene Tider Tribute bandet står för underhållningen. Efter 15 års turnerande med Gyllene Tiders hits så vet Moderna Tider precis hur man underhåller och höjer stämningen för en publik
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.