10 jul
17:00 - 21:30

Sommarkväll - Mia Moilanen

Vi är glada att efter ett noga övervägt beslut kunna erbjuda er en härlig sommarkväll hos oss med god mat och trevlig musik! Vi följer alla restriktioner som finns för att ni ska känna er så trygga som det bara går här på plats. Har ni några frågor är ni välkomna att höra av er till oss! SOMMARKVÄLL - MIA MOILANEN Denna kväll gästas vi av duktiga Mia Moilanen! Välkomna från kl. 17.00 för att njuta av god mat från vår á la carte-meny och något gott i glaset. Mia Moilanen börjar spela kl. 19.00. Varmt välkomna!
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.