7 aug
18:00 - 21:30

Sommarkväll - Maniac

Denna härliga sommarkväll gästas vi av MANIAC! Du är välkommen från 18.00 för att avnjuta vår sommarbuffé och ladda upp depåerna för en kväll med fullt ös. Efter 20.00 gör bandet entré på scen. Vi riggar upp scen, ljud och ljus på hotellets framsida för att så många som möjligt ska kunna delta denna kväll. Maten avnjuts på vår uteservering innan underhållningen drar igång. Men det går givetvis bra att sitta kvar på uteserveringen om så önskas. Maniac är ett partyband från Blekinge som alltid ger allt för att publiken ska få en trevlig upplevelse och de älskar att få publiken på ett härligt festhumör! Deras breda repertoar passar till olika slags event, allt ifrån nattklubbs-spelningar, folkparksfester och festivaler till företagsevent och privata fester. De spelar olika slags musik såsom schlager, pop, rock, hårdrock och country, samt till och med en och annan trallvänlig dansbandsklassiker.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.