4 jul
18:00 - 23:45

Sommarkväll - Maniac

Vi är glada att efter ett noga övervägt beslut kunna erbjuda er en härlig sommarkväll hos oss med god mat och trevlig musik! Vi följer alla restriktioner som finns för att ni ska känna er så trygga som det bara går här på plats. Har ni några frågor är ni välkomna att höra av er till oss! SOMMARKVÄLL - MANIAC Denna kväll så gästas vi av MANIAC (mer info om bandet hittar du längre ned). Du är välkommen från kl. 18.00 för att avnjuta vår sommarbuffé och något gott att dricka. Efter kl. 20.00 gör bandet entré. Buffé inkl. entré 295:- Entré 150:- Maniac är ett partyband från Blekinge som alltid ger allt för att publiken ska få en trevlig upplevelse och de älskar att få publiken på ett härligt festhumör! Deras breda repertoar passar till olika slags event, allt ifrån nattklubbs-spelningar, folkparksfester och festivaler till företagsevent och privata fester. De spelar olika slags musik såsom schlager, pop, rock, hårdrock och country, samt till och med en och annan trallvänlig dansbandsklassiker.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.