4 jul
18:00 - 23:45

Sommarkväll - Just Nu & Maniac

Sommarkväll - JUST NU & MANIAC Denna kväll så gästas vi av JUST NU & MANIAC (mer info om artisterna hittar du längre ned) Du är välkommen från 18.00 för att avnjuta vår sommarbuffé och ladda upp depåerna för en kväll med fullt ös. Efter kl. 20.00 så gör banden entré på scen. På hotellets framsida så riggar vi upp scen, ljud och ljus för att så många som möjligt ska få möjlighet att delta denna kväll. Maten avnjuts på vår uteservering innan underhållningen drar igång. Men det går givetvis bra att sitta kvar på uteserveringen om man det önskar. Underhållningen kommer ske i ett öppet tält för att vädersäkra evenemanget. Bänkar och bord finns i anslutning till scenen för de som önskar detta. Buffé ink entré 295:- Entré 150:- Just Nu har som enda ambition och ledmotiv att underhålla! Och hur gör man inte det bättre än genom att spela det bästa med Sveriges största Rock-kung, Tomas Ledin! Tomas Ledin besitter en låtskatt som få artister i Sverige, vilket innebär att unga som gamla kan Ledins låtar! Ett band i högform utlovar en partykväll utöver det vanliga med Ledins alla hits! Maniac är ett partyband från Blekinge som alltid ger allt för att publiken ska få en trevlig upplevelse och de älskar att få publiken på ett härligt festhumör! Deras breda repertoar passar till olika slags event, allt ifrån nattklubbs-spelningar, folkparksfester och festivaler till företagsevent och privata fester. De spelar olika slags musik såsom schlager, pop, rock, hårdrock och country, samt till och med en och annan trallvänlig dansbandsklassiker.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.