8 jul
18:00 - 21:30

Sommarkväll - Jens & Friends

Denna härliga sommarkväll gästas vi av Jens and Friends! Du är välkommen från 18.00 för att avnjuta vår sommarbuffé och ladda upp depåerna för en kväll med fullt ös. Efter 20.00 gör banden entré på scen. Maten avnjuts på vår uteservering och restaurang innan underhållningen drar igång. Jens & Friends är bandet med bredd som levererar riviga rocklåtar, magisk stämsång och dina favoritlåtar blandat med mycket personlighet och humor. Bandet består av Jens U Nilsson på sång och gitarr, Staffan Franzén på trummor och sång, Mikael Loorentz på keyboards och sång, Alf Nilsson på bas och sång.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.