1 aug
18:00 - 23:45

Sommarkväll - Jens and friends

Vi är glada att efter ett noga övervägt beslut kunna erbjuda er en härlig sommarkväll hos oss med god mat och trevlig musik! Vi följer alla restriktioner som finns för att ni ska känna er så trygga som det bara går här på plats. Har ni några frågor är ni välkomna att höra av er till oss! SOMMARKVÄLL - Jens and Friends Denna kväll gästas vi av Jens and Friends (mer info om bandet hittar du längre ned). Du är välkommen från 18.00 för att avnjuta vår sommarbuffé och ladda upp depåerna för en kväll med fullt ös. Jens & Friends börjar spela efter kl. 20.00. Buffé ink entré 295:- Entré 150:- Jens & Friends är bandet med bredd som levererar riviga rocklåtar, magisk stämsång och dina favoritlåtar blandat med mycket personlighet och humor. Bandet består av Jens U Nilsson på sång och gitarr, Staffan Franzén på trummor och sång, Mikael Loorentz på keyboards och sång. Varmt välkomna!
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.