1 aug
18:00 - 23:45

Sommarkväll - Jamie Meyer & Jens and friends

Sommarkväll - Jamie Meyer & Jens and Friends Denna kväll så gästas vi av Jamie Meyer & Jens and Friends (mer info om artisterna hittar du längre ned) Du är välkommen från 18.00 för att avnjuta vår sommarbuffé och ladda upp depåerna för en kväll med fullt ös. Efter kl. 20.00 så gör banden entré på scen. På hotellets framsida så riggar vi upp scen, ljud och ljus för att så många som möjligt ska få möjlighet att delta denna kväll. Maten avnjuts på vår uteservering innan underhållningen drar igång. Men det går givetvis bra att sitta kvar på uteserveringen om man det önskar. Underhållningen kommer ske i ett öppet tält för att vädersäkra evenemanget. Bänkar och bord finns i anslutning till scenen för de som önskar detta. Buffé ink entré 295:- Entré 150:- Jens & Friends är bandet med bredd som levererar riviga rocklåtar, magisk stämsång och dina favoritlåtar blandat med mycket personlighet och humor. Bandet består av Jens U Nilsson på sång och gitarr, Staffan Franzén på trummor och sång, Mikael Loorentz på keyboards och sång. Med sina 13 år i bagaget som artist och sin story från uppväxten på Hisingen till musikstaden Nashville med musiken som en röd tråd kommer Jamie Meyer bjuda er på härlig underhållning denna afton. Något ni inte får missa! Han är nu aktuell med ny rockig singel: Live to Die Another Day, och nytt album till våren. In och lyssna på det!
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.