30 jul
18:00 - 21:30

Sommarkväll - Dotter

En nära och personlig spelning på Hotell Karlshamn Spa & Relax! Vi är väldigt stolta och glada att kunna presentera Dotter för andra året i rad. Ett begränsat antal platser, bubbel och god mat vill vi skämma bort er med denna kväll! Vi hälsar superheta och aktuella Dotter välkommen tillbaka till oss! En intim och nära musikupplevelse i vår restaurang, en kväll fylld av hennes stora hits och favoritlåtar. Sommarbuffén står framdukad från 18.00 Uppvärmning med Mia Moilanen ca 19.30 Dotter ca 20.30 Mia Moilanen ca 21.30 Pssst... Vill du lägga till övernattning? Vi erbjuder sparum för 1750 kr inkl. frukost i samband med bokning av showen genom Nortic. Varmt välkommen till en minnesvärd kväll med en av Sveriges hetaste artister just nu.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.