11 jul
18:00 - 23:45

Sommarkväll - Danne Stråhed & Moderna Tider

Sommarkväll- DANNE STRÅHED & MODERNA TIDER Denna kväll så gästas vi av DANNE STRÅHED & MODERNA TIDER (mer info om artisterna hittar du längre ned) Du är välkommen från 18.00 för att avnjuta vår sommarbuffé och ladda upp depåerna för en kväll med fullt ös. Efter kl. 20.00 så gör banden entré på scen. På hotellets framsida så riggar vi upp scen, ljud och ljus för att så många som möjligt ska få möjlighet att delta denna kväll. Maten avnjuts på vår uteservering innan underhållningen drar igång. Men det går givetvis bra att sitta kvar på uteserveringen om man det önskar. Underhållningen kommer ske i ett öppet tält för att vädersäkra evenemanget. Bänkar och bord finns i anslutning till scenen för de som önskar detta. Buffé ink entré 295:- Entré 150:- Danne Stråhed behöver egentligen ingen längre presentation. Han har sjungit låten som hyllar de skånsktalande ”flickorna”, medverkat i ett av Sveriges mest kända dansband och haft flera låtar på Svensktoppen. Sedan han vid sexton års ålder fattade mikrofonen i sitt första band,har malmöfödde Danne Stråheds karriär bara gått en väg – Spikrakt uppåt! Idag är han en av våra mest folkkära artister. Moderna Tider är ett av landets mest anlitade party/showband. Efter 15 års turnerande med Gyllene Tiders hits så vet de precis hur man underhåller en publik och höjer stämningen på en fest. Gyllene Tiders låtar är ju så mycket sommar så vad passar inte bättre då en sommarkväll.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.