6 aug
18:00 - 21:30

Sommarkväll - Danne Stråhed

Denna härliga sommarkväll gästas vi av DANNE STRÅHED! Du är välkommen från 18.00 för att avnjuta vår sommarbuffé och ladda upp depåerna för en kväll med fullt ös. Efter 20.00 gör Danne Stråhed entré på scen. Vi riggar upp scen, ljud och ljus på hotellets framsida för att så många som möjligt ska kunna delta denna kväll. Maten avnjuts på vår uteservering innan underhållningen drar igång. Men det går givetvis bra att sitta kvar på uteserveringen om så önskas. Danne Stråhed behöver egentligen ingen längre presentation. Han har sjungit låten som hyllar de skånsktalande ”flickorna”, medverkat i ett av Sveriges mest kända dansband och haft flera låtar på Svensktoppen. Sedan han vid sexton års ålder fattade mikrofonen i sitt första band,har malmöfödde Danne Stråheds karriär bara gått en väg – Spikrakt uppåt! Idag är han en av våra mest folkkära artister.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.