11 jul
18:00 - 23:45

Sommarkväll - Danne Stråhed

Vi är glada att efter ett noga övervägt beslut kunna erbjuda er en härlig sommarkväll hos oss med god mat och trevlig musik! Vi följer alla restriktioner som finns för att ni ska känna er så trygga som det bara går här på plats. Har ni några frågor är ni välkomna att höra av er till oss! SOMMARKVÄLL - DANNE STRÅHED Denna kväll så gästas vi av DANNE STRÅHED (mer info om artisten hittar du längre ned). Du är välkommen från 18.00 för att avnjuta vår sommarbuffé och något gott att dricka. Efter kl. 20.00 gör Danne Stråhed entré. Buffé ink entré 295:- Entré 150:- Danne Stråhed behöver egentligen ingen längre presentation. Han har sjungit låten som hyllar de skånsktalande ”flickorna”, medverkat i ett av Sveriges mest kända dansband och haft flera låtar på Svensktoppen. Sedan han vid sexton års ålder fattade mikrofonen i sitt första band,har malmöfödde Danne Stråheds karriär bara gått en väg – Spikrakt uppåt! Idag är han en av våra mest folkkära artister.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.