16 jul
18:00 - 21:30

Sommarkväll - Cecilia Kallin & Erik Segerstedt

Denna härliga sommarkväll gästas vi av Erik Segerstedt & Cecilia Kallin! Du är välkommen från 18.00 för att avnjuta vår sommarbuffé och och något gott att dricka. Efter 20.00 entrar Cecilia och Erik scenen för att tillsammans bjuda på en akustisk konsert. Vi riggar upp scen, ljud och ljus på hotellets framsida för att så många som möjligt ska kunna delta denna kväll. Maten avnjuts på vår uteservering innan underhållningen drar igång. Men det går givetvis bra att sitta kvar på uteserveringen om så önskas. Erik började sin musikkarriär med när han 2006 kom tvåa i Idol. Sedan dess har han haft flera stora hits både i sitt eget namn och med pojkbandet EMD. Sångerskan och låtskrivaren Cecilia Kallins karriär tog fart med popgruppen Timoteij i Melodifestivalen 2010, och nu jobbar hon med sitt eget musikprojekt med 90-talsinspirerad pop. Vi ser verkligen fram emot att höra Erik och Cecilia spela tillsammans hos oss! Boka era platser redan idag. Varmt välkomna!
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.