25 jul
18:00 - 21:30

Sommarkväll - Calle & Jesper från Calles Kompband

Vi är glada att efter ett noga övervägt beslut kunna erbjuda er en härlig sommarkväll hos oss med god mat och trevlig musik! Vi följer alla restriktioner som finns för att ni ska känna er så trygga som det bara går här på plats. Har ni några frågor är ni välkomna att höra av er till oss! SOMMARKVÄLL - Calle & Jesper från Calles Kompband Denna kväll så gästas vi av Calle & Jesper från Calles Kompband (mer info om bandet hittar du längre ned) Du är välkommen från 18.00 för att avnjuta vår sommarbuffé och något gott att dricka. Efter kl. 20.00 gör Calle och Jesper entré. Med egen professionell ljud och ljusproduktion turnerar Calles Kompband på heltid runtom i Skandinavien och Europa. På after-ski, after-beach, nattklubb, kryssningar, pubar, festivaler och företagsevent levererar bandet musik med mycket energi, spelglädje och givetvis allsång! Sedan bandet grundades 2014 har man bl.a hunnit med att spela med flertalet artister och agera husband i Österrike.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.